Om os – Kontakt

Vi er et par pennenørder, Henrik og A-G, der siden vores tidlige ungdom har været bidt af gode skriveredskaber og godt papir. Vi syntes, det kunne være sjovt at stå på den anden side af “disken”. Midt i en computertid må vi ikke glemme håndskriften (det er der flere gode grunde til, som du vil kunne læse om på bloggen); og naturligvis helst håndskrift med en god fyldepen, der fortæller noget om din personlighed. For at få det bedste udbytte af en fyldepen kræves godt papir. Alle vore notesbøger og blokke er fremstillet af fyldepennevenligt papir – det gælder også Z-Serien, som fremstilles på vort eget bogbinderværksted.

Vi vil kun sælge produkter, som vi selv kan lide og stå inde for kvaliteten af. En af  kongstankerne er, at man skal kunne få en god fyldepen for under 500,- kr. Efter vores mening får du sjældent et bedre skriveredskab ved at betale mere end end dette beløb; hvad du så er villig til at ofre på herlighedsværdien er en anden sag. Dermed være heller ikke sagt, at du aldrig vil kunne finde en dyrere pen hos Bog og Pen…

Selv om vi er vilde med fyldepenne, må vi også erkende, at andre skriveredskaber har deres berettigelse; du vil derfor også finde et mindre udvalg af kuglepenne, pencils, styli og de gode gamle træblyanter her på siden.

Vi poster normalt dagligt. Varer bestilt om fredagen vil typisk ligge weekenden over i pakkeshoppen eller postekspeditionen; vi poster derfor nogle gange først fredagsbestillingerne sent søndag eller tidligt mandag morgen.

Vi bygger løbende vores udvalg op, så tag et kig herind, når du har et par minutter tilovers 🙂

Kontaktinfo:

Vi har kontor i Rønde og lager i nærheden af Århus – desværre ingen butik eller showroom, der er derfor heller ikke mulighed for fremvisning eller personlig afhentning,  men vi kan kontaktes på Tlf.: 86 37 33 44 – eller mail@bogogpen.dk

CVR: 10 18 54 91